Hanne Larsen

Hanne Larsen jobber hovedsakelig med TV serier og spillefilm. Hun langfilmdebuterte høsten 2016 med familiekomedien Gilberts grusomme hevn. Hanne jobbet med humorserien Helt perfekt for TV Norge i en årrekke. Hun hadde også regi på sesongstarten av Aber Bergen for TV3 i 2018.
 
Hanne fikk VIP stipend for å utvikle sitt prosjekt Saras sommer i 2018. I tillegg skriver hun på en spillefilm, støttet av Filmutviklingen ved NFI. Hanne er tilknyttet Maipo Film, hvor hun har co - regi på et animasjonsprosjekt under utvikling. 
 
Hanne ble uteksaminert fra regilinjen ved Den Norske Filmskolen i Lillehammer i 2006. Hun har gjort oppdragsfilm, reklame og jobbet for barne- og ungdomsavdelingen i NRK.
 

Hanne har mottatt et tjuetalls norske og internasjonale priser for sine filmer. Novellefilmen Ella hadde internasjonal premiere på verdens største kortfilmfestival i Clermont – Ferrand i 2010, der den fikk Juryens spesialpris. I 2008 mottok Hanne Amanda for beste kortfilm med Varde. Hun fikk også førstepris for Best live action, på Academyfestivalen i Palm Springs. Dette kvalifiserte til påmelding til Oscar for beste kortfilm samme år.
  

Se teasere på filmer under WORKS

Hanne Larsen, mai 2016

Regissør og manusforfatter

Built with Berta.me